Dagbesteding met honden

Dagbesteding met honden

Wil je zinvol bezig zijn? Een bijdrage leveren aan de maatschappij? Iets waar je voldoening uit haalt? Dan hebben wij iets voor jou!

Wij hebben een uitgekiend fokprogramma voor politie- en werkhonden én we leiden ze op. Daar komt veel bij kijken: zoals de verzorging van de pups en met ze spelen. Tussen hun 6e en 14e week krijgen ze heel veel aandacht: dan worden ze gesocialiseerd. Wanneer ze groter zijn, krijgen ze intensieve trainingen.

Misschien hou jij van actie en zie jij jezelf wel als hondentrainer. Of misschien wil je juist het liefst met pups werken. Bij ons zijn er allerlei mogelijkheden om aan de slag te gaan. We werken altijd vanuit een duidelijk plan. En de werkzaamheden zijn volledig afgestemd op jouw mogelijkheden. We kijken goed naar jouw manier van werken, en daar haken we op in.

Honden zijn sociale dieren en weten precies wanneer jij wel of niet goed in je vel zit. Ze reageren op jou en zo leer je veel over jezelf. Dat is heel nuttig om verder te komen met je leven.

Ben je bijvoorbeeld te lief – en de hond gaat een loopje met je nemen – dan gaan we kijken hoe je weerbaarder kunt worden. Je moet je grenzen dan beter gaan stellen. Jij helpt de hond, maar de hond helpt jou dus ook.

Mensen die honden verzorgen en trainen, worden daar gelukkig van. Ze bouwen een band op met de hond en merken dat ze veel meer kunnen dan ze zelf dachten. Ze worden zelfverzekerder. Ook thuis gaat het vaak beter omdat er meer structuur en regelmaat in de dag komt.

Goed voor de hond én goed voor jou! Bovendien lever je hiermee een belangrijke bijdrage aan de maatschappij. Want politie- en werkhonden zijn onmisbaar voor wereldwijde veiligheid.

Voor wie?