Voor wie?

Voor wie?

Zorghond Nederland staat open voor iedereen: jong, oud, mensen met een beperking, mensen die hun leven weer op de rails willen krijgen. Die willen resocialiseren. Een ritme in hun leven willen opbouwen. Ook voor mensen met een burn-out. En mensen die zichzelf verder willen ontwikkelen en verbeteren: ‘Wat kan ik wel, waar ben ik goed in?’ Want in ieder mens schuilen unieke talenten, waarmee hij/zij vooruit kan in de maatschappij. Maar die talenten moeten wel naar boven gehaald worden. En daarna moeten er concrete stappen worden gezet.

Bij ons werk je in een ‘kleine en veilige maatschappij’. Van daaruit kun je je talenten ontdekken en stappen maken. Dat doe je tijdens je samenwerking met onze honden. Uiteraard kun je ook samenwerken met de andere mensen die bij ons komen.

Wij plakken geen labels op de mensen die bij ons komen. En onze honden denken evenmin in hokjes. Dat alles zorgt voor een positieve en ontspannen sfeer, met ruimte voor ontplooiing en persoonlijke ontwikkeling. Met als doel: het beste in jezelf naar boven halen. Met behulp van onze honden. Die zijn daar uiterst bekwaam in.

Bij ons kun je weer meedoen en bij ons doet iedereen ertoe. Je krijgt weer perspectief en gevoel van eigenwaarde.

Wil je meer informatie...klik hier