Werkwijze binnen Zorghond nederland

 

  • Klein team
  • Gelijkwaardigheid
  • Maatwerk
  • Balans
  • Zelfstandigheid vergroten
  • Kwaliteiten benutten/versterken/vergroten
  • Zelfkennis vergroten
  • Draait om werken met/zorgen voor honden
  • Iedereen hetzelfde werk, één team.

Binnen Zorghond Nederland moet je aan jezelf werken. Je gaat je eigen voorwaarden scheppen om prestaties te kunnen leveren. Je zet jezelf dus voorop in een omgeving waar prestaties er écht toe doen.

Tijdens dit proces van voorwaarden scheppen en presteren kom je jezelf vanzelf tegen. Daarin verschilt je werk bij Zorghond Nederland niet van het dagelijks leven. 

De tijd waarin wordt gepraat en de tijd waarin wordt gewerkt, is goed in balans bij Zorghond Nederland. Daar waar nodig starten we het gesprek.

Bij ons ben je een volwaardig teamlid. In ons team draait het erom dat we er samen voor zorgen dat de opleiding van de werkhonden optimaal verloopt. Onze honden worden wereldwijd verkocht en dragen bij aan veiliger samenleving. In Nederland en elders in de wereld. Jij draagt dus je steentje bij om dat voor elkaar te krijgen.

Het werk is nooit hetzelfde en dus zijn er steeds nieuwe situaties om mee te oefenen. Succes vieren we samen!

Tijdens het werk en de pauzemomenten is er alle tijd voor gesprekken over dagelijkse onderwerpen. Er wordt veel aandacht geschonken aan alles wat er speelt. De sfeer is gemoedelijk en gezellig.

Binnen de klein team van Zorghond Nederland ben jij een volwaardige kracht. Samen met jou kijken we waar jouw grenzen liggen.

En we werken samen met jou. Met als doel dat je weer verder kunt naar een volgende plek. Het is namelijk niet de bedoeling dat je bij ons blijft werken. Zorghond Nederland is een tussenstap die je tijdelijk nodig hebt.

De werkzaamheden hier zijn heel praktisch. Iedereen, ook jij, wordt ingeschakeld in ons team en doet hetzelfde werk. Uiteraard op je eigen niveau.

“Het is goed voor mij dat ik met de honden buiten de deur kom, om ze te socialiseren. Een hond is wel een houvast: je gaat samen op pad. Je bent echt met zijn tweeën.”

“Er wordt altijd voor mij gezorgd en nu mag ik zelf ook zorgen. Ik kon niks alleen, maar nu mag ik uit die positie stappen. Ik wil dirigent worden over mijn eigen leven, en dat leer ik hier.”

Wil je meer informatie...klik hier